GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar, olağanüstü kongrede yeni yönetim seçilemediği için divan kurulunun dernekler tüzüğü gereği görevi yeniden mevcut yönetime devrettiğini ve görevinin başında olduğunu bildirdi.

Büyükbayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olağanüstü kongrenin ardından görevine devam ettiğini ve hedeflerinin Gümüşhanespor'u hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi.

Yeni sezona ilişkin çalışmalara zaman kaybetmeden başladıklarını ifade eden Büyükbayraktar, "Dernekler tüzüğünde olağanüstü kongreler için 'eğer kongre divanda kalırsa divan görevi mevcut yönetime devreder' diyor. O nedenle bizde aynı yönetimle görevimizin başındayız. Aynı yönetimle göreve devam ediyoruz." diye konuştu.

Büyükbayraktar, Gümüşhanespor'un her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğuna işaret ederek, yeni sezonda takımı daha da güçlendirmek adına köklü değişiklikler yapacaklarını dile getirdi.

Teknik Direktör arayışlarını sonlandırdıklarını belirten Büyükbayraktar, şunları söyledi:

"Teknik direktör olarak Levent Eriş ile anlaştık. Türkiye'de Süper Lig'de, 1. Lig'de çalışmış tecrübesi yüksek bir hoca.

Kendisi netice itibariyle Türkiye'de bir marka. Takımı ve bu grubu iyi tanıyor. Kendisine inancımız tam. Kendisi yarın burada olacak. Bu hafta sonu da çalışmalara başlayacak.

Önce tesislerimizde daha sonra Erzurum kampında olacağız. 27 Ağustos'da lig başlıyor. Bu yıl beyaz grupta mücadele edeceğiz. Gümüşhanespor'un bundan sonraki hedefi şampiyonluk. Şu anda ona göre de bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Önce iç transferi sonlandırmaya çalışıyoruz.

Futbolcularla ilgili Levent Eriş'e rapor verildi. Eksikliklerimizin tespiti yapılıyor. Daha sonra da transfer konularında kulübümüze faydalı olacağına inandığımız oyuncuları transfer edeceğiz. İki yabancı oyuncu için girişimlerimiz sürüyor. Anlaşabilirsek bu sene güçlü bir takım oluşturmaya çalışıyoruz."