Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını zorlu maça hazırlarken, üç puan için söz aldı. Bu arada Trabzonspor’da kart cezalısı Serkan dışında Afrika Uluslar Kupası için ülkesinin milli takım kampına giden Zokora da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek. TOLGA:  ‘İSTANBUL BİZİM EVİMİZ’

Trabzonpor’un kaptanı Tolga Zengin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında özellikle taraftar anlamında sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, ‘Yine taraftarlarımız Atatürk Olimpiyat Stadını dolduracaktır. Onların da desteğiyle güzel bir galibiyet elde edeceğimizi düşünüyorum. Ligde iki maçlık bir galibiyet serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyorum.

CECH VE COLMAN 11’E GERİ DÖNÜYOR

Bordo – mavili takımda Antalya kampına izinli olarak geç katılan Cech, teknik direktör Şenol Güneş tarafından Manisaspor maçında dinlendirilmişti. Cech’in Colman’la birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyespor maşında 11’de forma giymesi bekleniyor. Cech, ligde ikinci yarı çıkışa geçeceklerini vurgulayarak, ‘Takım bütünlüğünü oturmaya başladık. Herkes birbirini çok iyi anlıyor. Umarım bu bütünlüğümüzü sahaya yansıtmayı başarırız’ dedi.

OLCAN SABIRSIZLANIYOR

Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna kattığı flaş isimlerden Olcan Adın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi forma için sabırsızlanıyor. Antrenmanlarda oldukça istekli bir görüntü ortaya koyan Olcan’ın Belediyespor maçında oyuna sonradan da olsa girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Uzun zamandır sol açık mevkiinde ciddi sıkıntılar çeken Olcan’la bu soruna noktayı vermeyi planlıyor.

TRABZONSPOR’UN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ ŞU ŞEKİLDE

Tolga – Celustka, Giray, Glowacki, Cech – Halil, Colman, Aykut, Alanzinho (Olcan) – Adrian, Burak

SAKATLAR: Tayfun, Vittek
CEZALI: Serkan