ANKARA (AA) - 2016 Rio Olimpiyatları'na farklı kentlerde hazırlanan Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımları, Bolu'da ortak kampta bir araya gelecek.

Türkiye Güreş Federasyonundan (TGF) yapılan açıklamaya göre, Grekoromen Güreş Milli Takımı, 2016 Rio Olimpiyatları hazırlıkları kapsamında 16 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde Bolu'daki Aladağ Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışacak. Grekoromen güreşçiler, Aladağ'da kampta bulunan Serbest Güreş Milli Takımı ile 23 Temmuz Cumartesi gününe kadar birlikte çalışacak. Daha önce farklı merkezlerde çalışan Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımı, böylece ilk kez aynı kampta buluşacak.

Serbest Güreş Milli Takımı, 23 Temmuz'da Ankara'daki Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'ne geçecek.

Grekoromen Güreş Milli Takımı'nda, olimpiyatlara kota alan Selçuk Çebi, Cenk İldem ve Rıza Kayaalp'in yanı sıra Emrah Kuş, Furkan Bayrak, Fatih Cengiz, Kansu İldem, Süleyman Demirci, Fatih Başköy, Doğan Yılmaz, İlker Genel ve Ali Nail Arslan yer alacak.

Serbest Güreş Milli Takımı kamp kadrosunda ise olimpiyatlara katılacak Süleyman Atlı, Mustafa Kaya, Soner Demirtaş, Selim Yaşar, İbrahim Bölükbaşı ve Taha Akgül'ün yanı sıra milli takım düzeyindeki sporcular bulunuyor.