ORDU (AA) - Çanakkale ve Balıkesir'de düzenlenen "yağlı güreş" etkinliklerinde, başpehlivan olan Recep Kara ile 3'üncülük alan Serhat Balcı'nın başarısı Ordu'da sevinçle karşılandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu Recep Kara, Çanakkale'nin Kepez Belediyesi ile Balıkesir'in İvrindi Belediyesince gerçekleştirilen yağlı güreş etkinliklerinde başpehlivan oldu. Serhat Balcı da Çanakkale'deki müsabakalarda 3'üncülük elde etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinin, katıldıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar almaya devam ettiği belirtildi.

Ata sporu güreşte Ordu'nun yüz akı Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı ve aynı zamanda sporcusu olan Recep Kara ile yine Büyükşehir Belediyesi sporcusu Serhat Balcı'nın, yağlı güreş müsabakalarında kürsüye çıktığı aktarılan açıklamada, güreş turnuvalarında Kara'nın rakiplerini tek tek yenerek başpehlivan olduğu, Balcı'nın ise 3'üncü olma başarısı gösterdiği vurgulandı.

Başkan Enver Yılmaz, sporcularını elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemizin sporcularının er meydanlarında sırtı yere gelmiyor. Yeni kurduğumuz güreş takımımızda daire başkanımız ve sporcumuz Recep Kara'nın önderliğinde daha birçok başarı kazanacağımıza inanıyorum. Balıkesir İvrindi ve Çanakkale Kepez Belediyelerinin yağlı güreş müsabakalarında Başpehlivan olan Recep Kara ile 3'üncülük alan Serhat Balcı'yı elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik ediyorum."