61SAAT SPOR SERVİSİ-Türkiye Futbol Federasyonu hem kendi çalıyor hem de kendi oynuyor. Hakemlerinin yaptığı hatalarla Trabzonspor'un puan kayıplarına neden olan TFF, şimdi de bu hataların eleştirilmesine bile müsade etmiyor. Kendisi hakkında Trabzonspor'dan yapılan açıklamaları sindiremeyen TFF, bunu da ancak ceza yöntemiyle geçiştirmirmeye çalışıyor. 
TFF son olarak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Eskişehir maçının ardından hakem hatalarıyla ilgili yaptığı açıklama nedeniyle Profesyonel Futbol Dsiplin kuruluna sevk edildi.
 
TFF'den konuyla ilgili şu açıklama yapıldı. 
"TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün, 29.12.2014 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki"saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TRABZONSPOR A.Ş. Kulüp Başkanı İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'nun,30.12.2014 tarihinde "Trabzonspor A.Ş. Kulübü resmi internet sitesinden yapılan sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle 30.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi gereği PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"