Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi’nde bu yıl mücadele edecek olan Hakkarispor, Nijeryalı futbolcu Osita Gift’i transfer etti.
16 yıl sonra Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Hakkarispor, transfer atağına başladı. Hakkarispor, kadrosuna Nijerya’dan transfer ettiği Osita Gift’e ilk imzayı attırdı. Bugün antrenmana çıkan Girf, performansıyla yönetimden tam not aldı. İlk antrenmanında takım arkadaşlarıyla uyum içinde olduğu görülen Nijeryalı 24 yaşındaki defans oyuncusu iddialı görünüyor.
Osita Gift, “Burada futbolcu olarak bulunmaktayım. Şu anda antrenmandayız. Hakkari’yi çok iyi buldum. İyi bir ortamımız var. Daha önce Aydın’ın İncirlispor takımında top koşturdum. Burada olmaktan mutluyum” diye konuştu.
Hakkarispor Teknik Direktörü Şahin Aslan ise 16 yıl aradan sonra takımlarını BAL’a çıkardıklarını belirterek, hedeflerinin bundan sonra daha büyük olduğunu söyledi. Aslan, “Yönetimimizle birlikte yakaladığımız bu başarının devam etmesi için esnaflarımızdan, iş adamlarımızdan ve yetkililerden destek bekliyoruz. İyi bir kadromuz var. Kadromuza Nijeryalı Osita Gift isimli bir siyahi oyuncu da dahil ettik. Osita ortamımızı beğendi. Bu yıl hedefimiz takımımızı 3. lige çıkarmaktır” dedi.
(İHA)