Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Trabzon’da elde ettikleri 2-0’lık galibiyete rağmen yarın akşam kendilerini zor bir maç beklediğini bu nedenle her türlü önlemi aldıklarını söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ve oyunculardan Medjani maçın oynanacağı Olimp 2 Stadyumu’nda basın toplantısı düzenlediler. Yarın akşam kendilerini zor bir maç beklediğini belirten Vahid Halilhodzic, "Kendi evimizdeki 2-0 galibiyete rağmen çok zor bir mücadelenin bizi beklediğini söyleyebilirim. Rostov’un kaybedecek bir şeyi yok bu yüzden Trabzonspor defansif anlamda her tedbiri alacak. Her fırsatta hücuma çıkacaktır. Pozisyonların yanı sıra bir veya bir kaç gol bulmaya çalışacağız” dedi.

"BELKALEM KONUSUNUN SPORTİF BİR YANI YOK"
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, dün ülkeye girişine izin verilmeyen Belkalem konusunda ise, "Bu bir ilk sorun değil Trabzon’a geldiğim günden beri sorun yaşıyorum. Dün akşamki olaydan da memnun değilim. Oyuncum hiç memnun değil. Bu müdahaleden dolayı sinirli olduğumu söyleyebilirim. Bunun sportif bir yanı yok” ifadelerini kullandı.
Sakat oyunculara da değinen Boşnak çalıştırıcı, "Birkaç oyuncunun sakatlığı var. Hastalıklar var. Mustafa Yumlu sakat. Yarınki 11, ideal 11’imiz olmayabilir. İlk maçtaki avantajımızı koruyacak yetenekte oyuncu kadromuzda var” şeklinde konuştu.
Halilhodzic transferle ilgili sorulara da, “Transferler henüz bitmedi iki oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transferlere geç başladık hızlı hallettik. Trabzonspor’un iyi sezon geçirmesi için yeter olup-olmayacağını göreceğiz. İyi takım oluşturmam için üç ay yoğun çalışmamız lazım. Sezonun başlangıcı bizim için zor olabilir. Rostov daha önce bizden lige hazır başladı” açıklamasında bulundu.

MEDJANİ: "TAM ANLAMIYLA HAZIR DEĞİLİZ"
Trabzonspor’un Cezayirli oyuncusu Medjani ise, "Bizim için zor maç olacak henüz tam olarak hazır değiliz. Turu geçersek bizim için iyi moral olacak. Maçı alırsak ileri için önemli bir avantaj sağlarız. Bizim için zor maç olacak” diye konuştu.

TRABZONSPOR SON ANTRENMANINI YAPTI
Trabzonspor, Rostov maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Olimp 2 Stadyumu’nda 15 dakikası basına açık olan antrenmanı başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.
(İHA)