Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün 3 kupayla resim veriyoruz ama bu yetmeyecek bize. Yenilerini eklememiz gerekecek. Biz de bu gidişle çalışmalarıma devam edeceğiz" dedi.
Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu ilk hafta maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da çalışmalar sürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncuların emekleri sayesinde bu gururu yaşadıklarını belirterek oyuncularını kutladı. Hamzaoğlu, "Yavaş yavaş, adım adım bu hedefe ulaşmayı doğru bulduk ve sonunda hedeflediğiniz 3 kupayı da müzemize getirdik. Bugün 3 kupayla resim veriyoruz ama bu yetmeyecek bize. Yenilerini eklememiz gerekecek. Biz de bu gidişle çalışmalarıma devam edeceğiz. Galatasaray camiası daha iyi başarılılar mutlaka yakalayacaktır" dedi.

"MAKSATLI OLAN ELEŞTİRİLERE KARŞIYIM"
Yapılan eleştirileri değerlendiren deneyimli teknik adam, "Bugün Fatih hoca UEFA’yı aldığında da eleştirildi. Bizim ülkemizde böyle. isterseniz 5 kupa kazanın. Bir gün gelecek mağlup olacak, bir gün gelecek kötü oynayacaksınız. Herkes bugünkü duruma göre eleştirilerini yapacak. İşin doğasında var. Ben maksatlı olanlara karşıyım. Gerçek ortada, 3 kupayla sezonu tamamladık. Sanki herkes tesadüfmüş gibi algılıyor insanlar. Biz işimizle ön planda olmayı seven insanlarız" ifadelerini kullandı.

MELO KARARINI CUMA GÜNÜ VERECEK
Teknik patron Hamza Hamzaoğlu, Melo’nun son kararını Cuma günü vereceğini söyledi. Hamzaoğlu, Melo ya da onsuz devam edeceklerini, Melo yokmuş gibi planlarını yaptıklarını söyleyerek, "Hiçbir oyuncumu ben dışarıda bırakmam. Tamam onun görüşüne saygı duyduk. Tabi ki gidebilir ama gitmezse de bizim kontratlı oyuncumuz" açıklamalarında bulundu.

"KADROUMUZU HEM BUGÜNE HEM DE YARINA HAZIRLIYORUZ"
Oumar Niasse transferi hakkında da açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Niasse benim eski oyuncum. Mutlaka bize katkı sağlayacaktır. Şuan netleşmiş bir şey yok. Karar vermiş değiliz. Onla olduğu gibi başka oyuncularla ilgili de düşüncemiz var. Önümüzde Sivas ile oynayacağı lig maçı var. Madrid ile oynayacağımız bir maç var. Öyle yüzeysel geçilecek bir maç değil. Madrid maçı Avrupa’da nerede olduğumu net gösterecek. Ondan sonra da ihtiyacımız olan yerler varsa da transfere gideceğiz. Sanki Galatasaray çok zor durumda da transfer yapamıyor gibi bir algı var. Biz Galatasaray takımıyız. Biz iyi oyuncuları da alabilecek güce sahibiz. Bugün 3 kupayla oturuyoruz ama bundan sonraki seneleri de düşünmeliyiz. Her şeyi transfere bağlamamak lazım. Bence bu çok yanlış. Biz kişilerle değil takım olarak, kulüp olarak başarılar sağlamak istiyoruz. Kadromuzu hem bugüne hem de yarına hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

"OZAN TUFAN İLE İLGİLİ BAŞKANLAR GÖRÜŞÜYOR"
Hamzaoğlu, Galatasaray’a transferi gündemde olan Bursasporlu oyuncu Ozan Tufan hakkında da konuştu. Deneyimli teknik adam, "Ozan ile ilgili başkanlar görüşüyorlar. Henüz daha bitmiş değil ama inşallah Ozan’ı da aramızda görürüz. Her şeyin bir değeri var. Değerin üstünde de harcamaya ben kendimde karşıyım" diye konuştu.

"ALEX TELLES’E VERİLEN RAKAM BİZİ TATMİN ETMEDİ"
Alex Telles’e verilen rakamın kendilerini tatmin etmediğini ifade eden Hamzaoğlu, "Alex’in değerine yakın olsaydı göndermeyi düşünebilirdik. Artık hep alan değil biraz da oyuncuları satan ve kulübüne de girdi sağlayan bir kulüp olmamız gerekiyor" dedi.

SNEIJDER’İN MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLECEK
Stoper konusunda da sayıca eksiklerinin olmadığını belirten Hamzaoğlu, bulabilirlerse stoper transferi yapacaklarını söyledi. Sneijder’in sözleşmesi için de yönetimle görüştüklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, yakın zamanda Sneijder’in menajeri ile görüşeceklerini belirtti.

"İYİ TEKLİF GELİRSE MUSLERA’YI GÖNDERİRİZ"
Takımdan istenilen oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Her oyuncumuza iyi bir teklif gelirse, yerini doldurabileceksek gönderebiliriz. Bizler de hedefi olan bir kulübüz. Bir oyuncumuzu gönderirken yerini kapatamazsak göndermeyiz. Muslera’nın da yerini doldurabileceğimize inanırsak gönderebiliriz." ifadelerini kullandı.

"GEÇEN SEZONDAN DAHA ÇEKİŞMELİ BİR LİG OLACAK"
Kazanılan kupalar ve başarılarla, diğer takımların transferleri hakkında ise Hamzaoğlu, "Arsenal’den, geldiğimizde 4 yedik ama taraftar müthişti. Biz o gün kazandık o kupaları. Biz camia olarak sarılır ve kenetlenirsek bugüne kadar olduğunu gibi biz yine camia olarak bu başarıları yakalarız. Diğer takımlar da kadrolarını inanılmaz güçlendirdiler. İddialı takımlar çıkacaktır. Önemli olan takım olmak. Geçen sezondan daha çekişmeli bir yarış olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"MEHMET TOPAL’A VE FENERBAHÇE CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN"
Dün aracındayken silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli Mehmet Topal hakkında ise Hamzaoğlu, "Çok üzüldüm. Akşam aradım Mehmet’i de. ’Bir anda silah sesi duyduk’ dedi. Hemen arkadaşına Uygar’a bakmış. Bunları anlamak mümkün değil. İnşallah son olur. Geçmiş olsun Mehmet Topal’a ve Fenerbahçe camiasına" dedi.
(İHA)