Takımımızın resmi programı



Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Lille maçı öncesi resmi antrenman ve basın toplantısı programı kesinlik kazandı.

Buna göre ekibimiz maçtan bir gün önce (6 Aralık Salı) yerel saatle 19.00’da maçın oynanacağı Lille Métropole Stadı’nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak.

Ayrıca Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise yine 6 Aralık Salı günü Lille Métropole Stadı’nda saat 18.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.


 



Lille’nin resmi programı



 




Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı maçındaki rakibi Lille’nin resmi antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

Buna göre Fransız ekibi maçtan bir gün önce (6 Aralık Salı) yerel saatle  10.30’da Domaine de Luchin Antrenman Merkezi'nde bir antrenman yapacak. Antrenmanın sadece ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak.

Ayrıca Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia yine 6 Aralık Salı günü Lille Métropole Stadı'nda 18.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek.