Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, yarın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında karşılaşacakları Feyenoord’u iyi bir oyunla yenip turu geçmek istediklerini söyledi.
Siyah-beyazlı takımın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, Feyenoord maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı dileyen Şahan, "İnşallah takım halinde kazanacağız. Takıma gereken katkıyı vermek istiyorum. Hocamız bizi ilk maça çok iyi hazırladı. Biz biliyorduk taraftar baskısı olacağını. Ancak iyi hazırlandığımız için biliyorduk maçın bu şekilde geçeceğini. Yarın da iyi bir oyunla turu geçmek istiyoruz. 16 bin bilet satıldığını öğrendik. Taraftarlarımızın bilet alarak bizim yanımızda olmalı. Deplasmandaki atmosferin üzerine çıkmalılar" dedi.

"TAKIM HALİNDE SAVAŞMAMIZ GEREK"
Feyenoord karşısında Oğuzhan’ın oynayıp oynamayacağını bilmediğini ifade eden siyah-beyazlı futbolcu, "Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacaktır. Feyenoord’u geçmek için takım halinde savaşmamız gerek. Demba Ba ilk geldiği günden bu yana yıllarca bizimle birlikte oynamış gibi. Çok sıcak bir oyuncu. Beşiktaş’taki kardeşlik ortamına çabuk uyum sağladı. Feyenoord maçında oyuna girince kalitesini belli etti" açıklamalarında bulundu.
(İHA)