Beşiktaş’tan, Sivasspor’a bir yıllığına kiralık olan gelen 32 yaşındaki İbrahim Toraman hedefleri olan bir takıma geldiğini söyledi.
Beşiktaş’ta kadro dışı kalan ve teknik direktör Slaven Bilic tarafından bir türlü affedilmeyen İbrahim Toraman, siyah-beyazlı takım ile sözleşmesinin uzatılmasının ardından Sivasspor’a kiralanmıştı. Kırmızı-beyazlı ekibin Hollanda kampına katılarak hazırlık maçlarında görev alan Toraman, Hollanda kampı sonrası Sivasspor tesislerinde toplanan takımın yeni sezon hazırlıklarına katıldı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Toraman, Beşiktaş’ta yaşadığı sürecin ardından hedefleri olan bir takıma geldiğini söyledi.
Toraman, memleketi Sivas’a geldiğini belirterek, "Transferim hayırlı olsun. Kendi takımımda belli bir süreç yaşadım. Daha sonrasında bir takım gelişmeler ve benim tercihim doğrultusunda Sivasspor’a geldim. Sivasspor’u tercih ederek burada yeni bir başlangıç yapmak istedim. Bunun nedeni de Sivas’ın memleketim olması, ailemin burada olması, burada doğup büyümüş olmam ve en önemlisi Sivasspor’un hedefleri olan bir takım olmasıdır. Çünkü Sivasspor dışarıdan bakıldığı zaman iyi bir takım, iyi bir ekip görüntüsü veren bir takım. Her zaman Sivasspor’un ve Sivas’ın bir hedefi var. Yukarılara oynamak, böyle bir takımda olmak, böyle bir ekibin içerisinde olmak için Sivasspor’u tercih ettim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun" dedi.
En iyi şekilde takıma katkı sağlamak istediğini belirten Toraman, "Takıma katkı sağlamak, yararlı olmak hedefleri doğrultusunda arkadaşlarımızla beraber, teknik ekibimizle beraber kendi tecrübelerimi, kendi bilgi birikimimi saha içerisinde ve dışarısında göstereceğim. Davranışlarla beraber takımımıza katkı yapmak istiyorum. İnşallah bu tecrübemi Sivasspor’a yansıtırım diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Toraman, daha sonra teknik direktör Roberto Carlos ile basın mensuplarına poz verdi.
(İHA)