Toplantıya hentbol takımımı Başkanı Murat Barçın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcuları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Barçın, şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor Hentbol Kulübü Derneği olarak öncelikle Trabzonspor ve hentbol camiasının onurlu çatısı altında bulunmanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. 3 Ağustos 2010 tarihinden bugüne kadar uzanan yolculuğumuzda, ilk sezonumuzda Avrupa Kupalarına kalarak Bordo - Mavi renklerini taşıyan sporcularımızın ne kadar savaşçı, azimli ve inançlı olduğunu hentbol branşında da sunmuştur.

2011-2012 Sezonunda tamamen ligdeki pozisyonumuzu korumak ve gelecek sezonlara taşımak adına temellerini atmakla ilgili çalışmalarımızın sonucunu, 2012-2013 sezonunu açarken yapılan transferlerle de ‘Biz de BURDAYIZ..’ dedirtecek bir takım oluşturarak hedefimizi, ismimize yakışır bir şekilde üst sıralara taşımak ve korumak için mücadele etmektir.

Siz sevgili taraftarlarımız, biz Trabzonspor Hentbol Şubesi olarak ‘Hedefimiz, Kalbinizdir..’ ilkesiyle başlayacağımız 2012-2013 Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig karşılaşmalarında takımımızı destelemek adına sizleri de aramızda görmek dilekleriyle, yeni sezonumuzun Trabzonspor camiasına ve tüm sevenlere hayırlı olmasını dileriz. Saygılarımızla”

Barçın’ın konuşmasının ardından takımımız sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.