Sivasspor beraberliğinin ardından başkan Sadri Şener camiaya umut verdi: “3 haftada 2 puan kötü bir sonuç ama Fransa'da tarih yazarak, tüm kayıpları unutacağız, unutturacağız”

     Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Sivasspor karşılaşmasının ardından camiaya umut verdi. Son üç haftada yalnızca iki puan toplayan takımının, Fransa’da tüm kayıpları unutturacakları bir zafer elde edeceğini belirten Şener, “Ligde şanssız bir dönemden geçiyoruz. İyi oynamamıza rağmen beklemediğimiz puan kayıpları yaşıyoruz. Son üç haftadaki performansımız, taraftarlarımızı korkutmuş olabilir. Ancak ben bu takıma ve başındaki hocasına sonuna kadar güveniyorum. Fransa’da da çarşamba günü Lille ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçından istediğimiz sonuçla ayrılacağımızdan şüphem yok. Fransa’da tarih yazarak, tüm kayıpları unutacağız, unutturacağız” ifadelerini kullandı.

‘Büyük işler yapacağız’

     Oyuncuların dinlenmeye vakit bulamadığını da kaydeden Şener, “3-4 günde bir maç oynuyorlar. Yoğun bir tempo içindeler. Tüm camianın takımın ligde aldığı sonuçlar için anlayışlı olmasını istiyorum. Bu takım büyük işler yapacak” diye konuştu.

Volkan Şen siftah yaptı

     Trabzonspor formasıyla ligde ilk golünü atan Volkan Şen buruk sevinç yaşadı. Takımını 2-1 öne geçiren golü atan yıldız oyuncu, “Buraya kazanmaya gelmiştik ama olmadı. Yediğimiz gol şanssızdı, neticesinde bir puan aldık. Bir an önce toparlanmamız gerek. Bazen futbolda istediğiniz olmuyor. Lille maçına bakacağız. Aklımız Fransa’da oynanacak maçta değildi. Fakat beklentilerimizi gerçekleştiremedik” açıklamasını yaptı.