Trabzonspor’da teknik direktör sorunu yarın yapılacak olan Divan Genel Kurulu toplantısında netliğe kavuşacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, teknik direktör konusuna açıklık getirmesinin yanı sıra yaşanan güncel olaylarla ilgilide önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.
Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik sorumlu Hami Mandıralı arasında görüşmeler sürürken, teknik adam konusunda net ifadelerin kullanılmaması kafalarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Bordo-mavili takımın başına geçecek isim hakkında ortaya bir çok iddia atılırken, yönetimin Mandıralı ile devam edip etmeyeceği noktasında camia yanıt arıyor.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, teknik adam konusunda ve diğer güncel konularla ilgili olarak camianın merak ettiği tüm gelişmeleri yarın yapılacak olan Divan Genel Kurulu’nda cevap vereceği ifade edildi.
Trabzonspor’da Divan Genel Kurul toplantısı yarın saat 11.00’de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yönetimin mali durum ve yeni sezon planlamasıyla ilgili bilgiler verilecek.
(İHA)