Trabzonspor'da tarihi bir gün.

Eski yöneticiler M.Ali Yılmaz tesislerinde.

61saat.com'da orada.


 

Trabzonsporlu futbolcular ile eski yöneticiler birlikte idman sahasına girdiler. Yöneticiler futbolculara sarılarak  her zaman yanlarında olduklarını söylediler. Sahada şu an futbolcularla birlikte 50'ye yakın yönetici var.
Asbaşkan Nevzat Şaka ve Yönetim Kurulu yeleri ile birlikte, eski Başkanlardan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer, Divan Başkanı Ali Özbak, kurullar, eski yöneticiler ve futbolcular katıldı.

Eski yöneticilerden Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak bir konuşma yaparak, "Çok yoğun maç trafiğinde böyle sonuçlar almanız tabii ki hepimizi üzüyor. Bunları aşacağız. Siz yeterki kendinize güvenin. Şu anki ortamda Trabzonspor'un Ligi ilk 4'te bitirip Plaf Off'a kalması bizim için başarıdır. Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum" dedi.  İdmanda çok neşeli anlar yaşandı. Eski yöneticiler yanlarında getirdikleri çiçekleri Takımın Teknik Direktörü Şenol Hoca ile Kaptan Tolga'ya verdi. Zaman zaman eski yöneticiler ile futbolcular şakalaştı. Bu önemli buluşmanın son anlarında da eski yöneticiler kendi elleriyle futbolculara baklava ikram etti. Yöneticiler şu anda idman sahasından ayrılıyor. İdman basına kapalı olarak devam edecek. 


İŞTE TARİHİ GÜNÜN FOTOĞRAFLARI: