61SAAT SPOR SERVİSİ

İdmanocağı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz bugün yayınladı mesajda zehir zemberek ifadelerde bulundu.

Voleybol’da Trabzon ve Türkiye adına tarih yazan İdmanocağı Voleybol Kulübü 2. Lige düştü

Yaşanan bu gelişmeler üzerine açıklamalarda bulunan Mehmet Öz “Üzgünüz, markası spor olan, Marka Şehir Trabzon’da Voleybolu yaşatamadık. Yazık oldu, heba ettik herşeyi… 
Yaklaşık 10 yıl önce başlayan voleybol yolculuğumuza inadımızı ve hırsımızı kattık. Sultanlar Ligine kadar yükseldik. Balkan şampiyona olduk. Euro Challenge Kupası finali oynadık ve Avrupa ikincisi olduk. Yaşamak için destek istedik. Çalmadık kapı, gitmedik veya aramadık kimse kalmadı.  Bugün maalesef 2. Lige düştük: 
Mutluyuz ki, çevre il ve ilçelere ilham olduk.  Bölgemizde voleybol ateşi yeniden yandı.  Anakent belediyeleri devasa bütçeler harcayarak bizim bulunduğumuz yere çıkmak için çabalıyorlar. 

    Bizim hiç mi günahımız yok? Tabi ki var. En büyük günahımız Trabzon’a, Trabzonluya ve Trabzon’u yönetenlere güvenerek, boynumuzdan büyük işleri başardık ama herşeyin başı ekonomi… Ne Trabzon eski Trabzon ne Trabzonlu eski Trabzonlu, ne de şehri yönetenler şehrin markasının “spor” olduğunun farkında.

Bu sezon başında 3-5 yönetici arkadaşımla yola çıkarken çaresizlik içinde bir ekip oluşturduk.  Yolda çürük elmalar döküldü. Geriye kalan yüreği büyük midesi küçük antrenör ve sporcu kardeşlerimle mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik ama olmadı. Onların canı sağolsun. Teşekkürler Gül Hoca, teşekkürler Çiğdem Kaplan, Aslı Yılmaz, Gülben Günay, Cansu Nur İsmailoğlu, Tuğçe Darıcalı, Ebru Kırmaz, Kardelen İpek Vural, Merve Korkmazi, Yağmur Aslan, Hava Aşık ve Kader Bekçi, teşekkürler Paçiler biz Trabzon’a fazla geldik. “ dedi.