TRABZON (AA) - Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde lider VakıfBank ile karşılaşacak İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, "VakıfBank’ı gözümüzde büyütmeden oynayıp, setlerde iyi oyun ortaya koyarak ve rakibimizi oyundan düşürecek hatalar yaptırarak sonuca gitmeye çalışacağız" dedi.

Yedidağ, bu hafta devrenin son maçında lider VakıfBank ile karşılaşacaklarını anımsatarak, zaman içerisinde oturan bir takım olarak ligin güçlü ekiplerine karşı iyi oynamaya başladıklarını söyledi.

Rakiplerinin ligin güçlü ve tecrübeli ekiplerinden biri olduğunu anlatan Yedidağ, şöyle devam etti:

"Biz de güçlü ve zaman içerisinde daha da çok güçlenen bir ekibiz. Haliyle zor bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz. İyi mücadele edersek ve rakibin hata yapmasını sağlayabilirsek kazanmamız işten bile olmaz. Rakip kim olursa olsun, voleybolda skoru kestirmek zordur. Oynanılmayan her maç kazanılmış ve kaybedilmiş sayılmaz. Bir bakmışsınız güçlü dediğiniz ekip öyle hatalar yapıyor ya da onlara hatalar yaptırıyorsunuz ki bir anda oyundan düşebiliyorlar ve her şey sizin istediğiniz gibi oluyor. Biz VakıfBank’ı gözümüzde büyütmeden oynayıp, setlerde iyi oyun ortaya koyarak ve rakibimizi oyundan düşürecek hatalar yaptırarak sonuca gitmeye çalışacağız."

Yedidağ, bir yıllık takım olmalarının kendileri için dezavantaj olduğuna işaret ederek, "Gittikçe oturan bir ekibiz. Epey tecrübe kazandık. Sadece takımımızın oyunu değil, seyircimizin de desteği çok önemli. 20 Aralık Cumartesi günü Beşikdüzü’nde oynayacağımız karşılaşmaya taraftarlarımızın ilgisini bekleyeceğiz" diye konuştu.

Transfer yapmayı planlamadıklarını belirten Yedidağ, 21 günlük devre arasında sporcularına 3 günlük izin vereceklerini sözlerine ekledi.