İki kıta arasında koşulması ile bir ilk olan ve bu yıl 15 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek Vodafone 37. İstanbul Maratonu’nda kayıtlarda sona gelindi. Halk koşusunda ise kayıtlar 2 Kasım Pazartesi günü başlayacak.
42 Kilometre, 15 Kilometre ve 10 Kilometre kategorilerinde yaklaşık 27 bin sporcunun yer alacağı, Türkiye’nin en geniş katılımlı spor organizasyonunda kayıtlar için son gün 30 Eylül Çarşamba. Bu tarihe kadar kayıt olamayan sporcular veya kayıt tarihini kaçıranlar, 12-14 Kasım 2015 tarihleri arasında Maraton Fuarı’nda geç kayıt sistemi adı altında yarışa iştirak edebilecekler. Sporcular sosyal sorumluluk ortaklarından olan STK’lara en az 40 TL bağış yapmaları ve son dönem kayıt ücretini de ödemek kaydıyla geç kayıt imkanından yararlanabilecekler. Geç kayıtlarda her üç kategori için toplamda 3 bin adet göğüs numarası ayrıldı.
Katılımcılar Vodafone 37. İstanbul Maratonu kayıt işlemlerini www.istanbulmarathon.org adresinden online olarak yapabilecekler.

HALK KOŞUSU KAYITLARI 2 KASIM PAZARTESİ BAŞLIYOR
Bu arada yüz binlerce İstanbullunun katılacağı halk koşusunda ise kayıtlar 2 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Vodafone 37. İstanbul Maratonu Halk Koşusu kayıtları; İBB Spor A.Ş. tesislerinde ve İstanbul’da belirlenen meydanlarda kurulan stantlarda yapılacak.
(İHA)