2014 FIBA Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı oyuncularından Kerem Tunçeri, ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.
A milli Takım’ın tecrübeli oyuncularından Kerem Tunçeri, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun internet sitesine yaptığı açıklamada, "Kazanmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyacağız" dedi.

“BORMİO KAMPINA HAZIR DURUMA GELİYORUZ”
Ay-yıldızlı takımın çeşme’de sürdürdüğü hazırlık kampı çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kerem Tunçeri, “Burada Bormio kampı öncesinde geçiş sürecindeyiz. Günde iki saat boyunca herkes antrenmanlarda elinden gelen performansı sergiliyor. Artık yavaş yavaş Bormio kampına hazır duruma geliyoruz” diye konuştu.

“YERLİ ANTRENÖR OLMASI HEPİMİZ İÇİN İYİ”
A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman’ın başarılarının ortada olduğunu belirten Tunçeri, “Kazandığı şampiyonluklar ve oynadığı finaller var. Yerli antrenör olması da hepimiz için iyi. Elbette onun sistemi daha farklı olacaktır. Herkesin bu sisteme adapte olması gerekiyor. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

“MÜCADELE EDEN VE HER MAÇI KAZANMAYA ÇALIŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ”
Dünya Kupası boyunca her maçı ayrı düşündüklerini ifade eden tecrübeli oyun kurucu, “İlk olarak hedefimiz gruptan çıkmak olacaktır. Kolay olmayacağını biz de biliyoruz. Yeni bir ekibiz ve genç arkadaşlarımız var. Bu nedenle iyi çalışmamız gerekiyor. Taraftarlarımız emin olsunlar ki savaşıp, mücadele eden ve her maçı kazanmaya çalışan bir takım olacağız. Kazanır ya da kaybederiz. Bu sonuçta bir basketbol karşılaşması. Ama biz, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.
(İHA)