Apartman temizliğinden, fabrika temizliğine kadar uzanan çok geniş bir alanda üst düzeyde temizlik hizmeti sağlayan Antalya merkezli Temizleyiver Firması, Antalya temizlik şirketleri arasında en çok tercih edilen firma olmayı başarmış durumda. Temizlik sektöründe edindiği tecrübe ve birikim neticesi oluşan uzmanlığını işine yansıtan firma temizlik konusunda eğitimli, devamlı çalışan personelle güler yüzlü hizmet sunuyor.

Hizmet Anlayışı

Temizleyiver Temizlik şirketi, Antalya başta olmak üzere Akdeniz bölgesinin tümünde birçok eğitim kurumu, hastane ve fabrika gibi kurumlarda hizmet verebilen uzman bir firma. 

Firma hizmet dallarından olan günlük temizlik alanında, açık kapalı ofislerde temizlik, tuvaletlerde temizlik yanında günlük olarak toz kontrollerini yapıyor. Firma periyodik temizlik alanında, halı, cam, zemin ve dış alan temizliği gibi hizmetleri verirken, özel temizlik alanında, dış cephe temizliği ve çamaşırhane hizmetlerini sunuyor. 

Ayrıca sektörel temizlik alanında da çalışan firma, ofis temizliği, endüstriyel alanlarda temizlik, sağlık kuruluşlarında temizlik, gıda hijyen temizliği, perakende market- mağaza temizliği, spor tesislerinde ve eğitim kurumlarında temizlik hizmetlerini de veriyor. Firma, Antalya temizlik alanında lider konumda bulunuyor.

Verilen Hizmetler

Temizleyiver şirketi bünyesinde bulundurduğu geniş çalışan kadrosu sayesinde yaygın hizmet verebilme imkanına sahip. 

Bu yönüyle de Antalya temizlik firmaları içinde farkını hissettiren şirket, dilediğiniz sayıda personel ile;

  • Apartman temizliği

  • Bahçe temizliği

  • Alış veriş merkezi temizliği

  • Fabrika temizliği

  • Hastane temizliği

  • Dış Cephe temizliği

  • Sinema- Tiyatro temizliği

  • Merdiven temizliği

  • Eğitim Kurumları Temizliği

  • İş yeri Temizliği

Alanlarında özel ekipmanlarla hizmet sağlıyor, temizlik hizmetinden sonra ilaçlama ücretsiz olarak hizmetini devam ettiriyor. Bir yıl süreyle verdiği bu ücretsiz ilaçlama ile de firma kalitesini gösteriyor.

Çalışma Sistemi

Firma, aldığı işe tam zamanında başlayarak, söylediği zamanda çalışmayı tamamlıyor. Gecikme, erteleme ya da başka güne bırakma tarzı hiçbir aksaklığa yer vermeyen çalışma sistemi ile firma istekleriniz doğrultusunda temizlik hizmetini veriyor. Temizlenecek her alan için o yere özgü ekipman ve malzeme kullanımı yapan firma çalışanları, başka alana geçmeden önce bez, kova, galoş, bone, eldiven gibi yardımcı malzemeleri değiştirerek hijyenik bir temizlik sağlıyor. Merdiven temizliği gibi özenli işleri de firma titiz çalışmayla sonlandırıyor.

Sağlanan Avantajlar

Şirket tarafından sunulan avantajlar sayesinde, Antalya'nın en iyi firmasından dev hizmet alabiliyor ve oldukça ekonomik fiyatlarla bu hizmetlere ulaşabiliyorsunuz. Firma, zaman kaybını önlemek, eşyaları yerinden çıkarıp taşımamak için yerinde koltuk ve halı temizleme işlerini de özel teknolojik donanımı ve bu işe uygun temizlik makineleri ile yerine getiriyor.

Kullanılan Ürün ve Malzeme

Firma, temizlik alanında son derece modern cihazlar ile kaliteli, insan sağlığına zararı olmayan, doğa dostu ürünlerle çalışıyor. Siz de bu özel temizlik imkanlarından faydalanmak ve bilgi almak için 0541 366 07 20 numarasını hemen arayabilirsiniz.