Akçaabat  sahil dolgu alanında gerçekleştirilecek yarışın Trabzon Valiliği, Akçaabat kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl ve İlçe Müdürlüğü, ve Trabzon Offroad Kulubü’nün yoğun çaba ve ilgileri ile hazırlanan organizasyon bölgede yılın en önemli yarışlarından birisi olarak ön plana çıkıyor.

Yaklaşık 35 off road aracının kıyasıya mücadele edeceği parkur; seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir özenle hazırlandı.
Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Mustafa Güner; yarışma ile ilgili görüşlerini “Cumartesi günü saat 13:00’te Belediye önünden hareketle, konvoy halinde şehir turu yapacak olan yarışmacılar Akçaabat sahil dolgu alanında hazırlanan kamp ve yarış alanına ulaşacaklar. Pazar günü sahil dolgu alanında hazırlanan doğal parkurda verilecek start ile devam edecek.
Mükemmel seyir ve adrenalini yüksek  engelli parkurların aynı zamanda yarışmacıların heyecanını artıracaktır.3 ayak üzerinden koşulan  mahalli kupa geçtiğimiz yıl rahatsızlığından dolayı ciddi sağlık problemi yaşayan arkadaşımız İsmet Dönmez adına ithaf edildi” dedi.
24 ekim cumartesi günü saat 15:00’da Araç gösterisi yapılırken, 24 Ekim Pazar günü saat 12:30’da yarışmalar yapılacaktır.