PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Brezilya asıllı Türk futbolcu Gökçek Vederson ile sözleşme imzaladı.
Adana Demirspor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-lacivertliler, uzun uğraşlar sonucunda Brezilya asıllı Türk futbolcu Gökçek Vederson’u kadrosuna kattı. Adana Demirspor’un Kızılcahamam kampına katılan ve burada gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Vederson, "Çok anlamlı bir gün yaşıyorum. Bugün benim doğum günüm ve Adana Demirspor’a imza atmış olmak çok anlamlı. Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda bu takımı bir üst lige taşırız" dedi.

SEDAT SÖZLÜ: "ÇOK ÖNEMLİ BİR İSMİ KADROMUZA KATTIK"
Gökçek Vederson’un takıma hayırlı olmasını dileyen Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, çok önemli bir ismi kadroya kattıklarını açıkladı. Takımın genel olarak yapısını oluşturduklarını ve Kızılcahamam kampına geldikten sonra ortaya çıkan görüntüyü dikkatle izlediğini belirten Başkan Sözlü, ’’Aile ortamının sağlanmış olması beni çok mutlu etti. En son Vederson’u kadromuza kattık. Bazı oyuncuları da kampımıza dahil edeceğiz. Kimse merak etmesin, Adana Demirspor olarak hedefe oynayacak bir takım kuruyoruz. Vederson’un bugün doğum günüymüş. Bu vesileyle doğum gününü de kutluyorum. Hayırlı ömürler ve başarılı bir sezon diliyorum. Süper ligde uzun yıllar forma giymiş tecrübeli bir isim. Kendisine güveniyoruz’’ diye konuştu.
Brezilya asıl oyuncu daha önce Internacional, Americano, Vasco da Gama, Juventude, Ituano Türkiye’de ise Ankaraspor, Fenerbahçe, Bursaspor, Antalyaspor ve en son olarak Mersin İdman Yurdu’nda forma giymişti.
(İHA)