61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, Bordo-Mavili takımın son durumunu ve 2016-2017 sezonunda satılan forma sayısını açıkladı.

Aksoy, "Saha sonuçlarında elde ettiğimiz iyi tablo, yeni sezon forma satışlarımızda da kendini gösteriyor. Tablo oldukça sevindirici" dedi.

2016-2017 sezonu için hazırlanan yeni son formaların satışının 45 bini bulduğunu ifade eden Aksoy, ilk hedeflerinin ise 61 bini bulmak olduğunu söyledi. 

Galatasaray maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Aksoy, "Yeni stadımızda Galatasaray ile oynayacağımız maç öncesi taraftarımızı yeni sezon formalarını almak için TS Club'lara davet ediyoruz. Yeni sezon formalarını giyip tribünleri doldurularım. Bordo ile Mavi'ye bürünmüş 41.461 kişiyle tek ses, tek yürek olalım" diye konuştu.

Aksoy, açıklamalarına şöyle devam etti: "Gelecek sezon için forma çalışmalarımıza da başladık. 50. yılımıza yakışır şekilde dizayn edilecek. 50. yıla özel ürünlerimiz de olacak. Kötü günümüzde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan horona daha çok tempo kazandırmalarını bekliyoruz. Biletini ve formanı al gel!"