Yener, yaptığı açıklamada, Antalya'nın kamp için mükemmel imkanlara sahip bir yer olduğunu belirterek, "Çok güzel bir ortamda çalıştık. Kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kamp döneminde önemli konulardan biri de futbolcu sağlığı. Ciddi bir sakatlık yaşamadık. Yolunda bir kamp dönemi geçti" dedi. Tek sıkıntının kamp süresinin kısa olması olduğunu ifade eden Yener, "Manisaspor ile 3 Ocak'ta karşılaşacak olmamız nedeniyle kampı erken sonlandırmamız gerekti. Yine de yararlı bir kamp dönemi oldu. İnşallah ikinci yarı çok daha iyi bir Trabzonspor izleriz" diye konuştu.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Yener, ligin ilk yarısında biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, "İkinci yarıda da yoğun bir maç programı olacak. Çünkü Avrupa Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. İkinci yarı hedefimiz play-off ve ondan sonra da şampiyonluk" dedi.
Trabzonspor'un her yıl ligdeki hedeflerinden birinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Yener, "İyi bir kadromuz ve teknik kadromuz var. Hocamız Şenol Güneş ve ekibi çalışmalarıyla kadroya büyük bir ivme kazandırdı. Şenol hocanın gelişinden beri başarıları hep birlikte yaşadık. Umuyorum bu senede bu başarıların devamı olur" ifadelerini kullandı.

SORUNSUZ AYRILIYOR
Antalya kampında ciddi bir sakatlık sorunu yaşamayan Bordo-Mavili Takım, iki yeni Oyuncuyu da transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Bucaspor ile sözleşmesini fesh eden Jebrin ve Gaziantepspor'dan alınan Olcan Adın, bordo-mavili takıma kampta dahil olarak takımla birlikte çalışmalar yaptılar. Geçen sezon Antalya kampında yabancı Oyuncuların geç katılmasıyla büyük sorun yaşayan bordo-mavililerde, bu sezon ise sadece Colman'ın bir günlük gecikmesi haricinde bir sorun yaşanmadı. Sakatlıkları nedeniyle Vittek ve Tayfun'un gelmediği kampta bordo-mavili takımın diğer tüm Oyuncuları da çalışma fırsatı buldu.

BARIŞ ÖZBEK DÖNDÜ
Trabzonspor ile sezon başlamadan sözleşme imzaladıktan sonra Almanya'ya giden ve burada talihsiz bir sakatlık geçiren Barış Özbek, iyileşmesinin ardından takıma döndü. İlk yarıda hiçbir maçta forma giyme şansı bulamayan ve takımla birlikte antrenmanlara katılamayan Barış Özbek, Antalya kampındaki tüm çalışmalarda yer aldı. Barış, henüz tam hazır olmamasına karşın ilk çift kale maçta gol atmayı başardı. Bordo-mavililer, 14.55'de özel uçakla Trabzon'a dönecek.