İZMİR (AA) - Vestel, sponsor olarak destek verdiği 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla yarın İzmirlilere televizyon ve beyaz eşyalarda yüzde 20 indirim fırsatı sunacak.

Vestel'den yapılan açıklamada, 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun yarınki Marmaris-Selçuk etabıyla tamamlanacağı belirtilerek, Vestel'in yarın sadece İzmirlilere özel olmak üzere televizyon ve beyaz eşyalarda yüzde 20 indirim uygulayacağı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Ticaret AŞ Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, Ege Bölgesi'ndeki her bayinin Türkiye'yi "Vestel"lendirme çalışamasına büyük katkı sağladığını kaydederek, "Bundan sonra da Ege Bölgesi’nde ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturduğumuz noktaların sayısını artıracağız. Yeni mağazacılık anlayışımız çerçevesinde en gözde mağazalarımıza sahip olduğumuz Muğla ve İzmir’de akıllı telefonumuzdan beyaz eşya ürünlerimize, elektronikten küçük ev aletlerine kadar, piyasaya yeni çıkardığımız tüm ürün gamlarındaki Vestel ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bisiklet sporuna verdikleri desteğin arkasında sağlıklı bireylerle temiz ve sürdürülebilir bir çevre hayalinin olduğunu bildiren Güler, şunları kaydetti:

"Tüketicilerin hayatına entegre edebilecekleri teknolojiler geliştirerek, onların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Türkiye’de bisiklet kullanımını artırmak ve bisiklet kullananların hayatını kolaylaştırmak adına yapmış olduğumuz çalışmaları, 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile taçlandırıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Dünyanın 152 ülkesine ihracat yapan bir şirket olarak, dünyanın dört bir yanından katılan sporcuların yer aldığı böylesi anlamlı bir organizasyonun içinde bulunmak bizim için ayrıca değer taşıyor."

Güler, Türkiye'de bisiklet kullanımının artması için android tabanlı tüm akıllı telefonlar için geliştirdikleri Türkiye'deki tüm bisiklet yollarını gösteren ve bisiklet sürücüleri arasında bir ağ kurulmasını sağlayan "Bisikletim VBen" uygulaması geliştirdiklerini de belirtti.