Her antrenmanda neşeli tavırları ile dikkat Jaja kendisini çok ilerlemiş hissettiğini belirterek, “Yavaş yavaş formumu bulmaya başladığımı ilk geldiğim döneme göre karşılaştırdığım zaman kendimi çok ilerlemiş hissediyorum. 3 haftadır yoğun bir programda çalışıyorum. Her şey şu ana kadar çok güzel özellikle arkadaşlık ortamı çok güzel. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Daha önceden Türkiye liginde oynamasının bir avantaj olduğunu söyleyen Jaja, “Ben daha önceden Türkiye liginde oynadığım için lige aşınayım. İnsanların benden neler beklediğini biliyorum ve karşılığını vermeye çalışacağım. Kendimin neler yapabileceğimi biliyorum artık top bende. Benim konu benim sorumluluğumda. Yabancı olmadığım bir konu. Ben iyi olduğum sürece her şey iyi olacaktır” dedi.

Süper ligin bu yıl zorlu geçeceğinin altını çizen Jaja, “İyi ve zor bir lig olacak. Ama Kayserispor adına çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Hedeflerim yüksek. Taraftarlarımızı sevindirmek ve mutlu etmek adına elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımız benim transferimle birlikte bir beklenti içerisinde. Onları mutlu etmek adına başarılarla birlikte onların keyfini yerine getirmek adına elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.