5 MİLYON'A SATILMIŞTI
Trabzonspor, taraftarın da takımda görmek istediği eski yıldızı Jaja Coelho'nun işini bitirdi. Sezon başında 5 milyon euro bonservis bedeliyle Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına satılan Brezilyalı yıldız hakkında müjdeli haberi bizzat başkan Sadri Şener verdi. Transfer hakkında özel açıklamalarda bulunan Şener, "Jaja ve kulübü Al Ahli ile büyük ölçüde anlaştık, aksilik olmazsa 5 Ocak'ta imza attıracağız" dedi.

GİDERKEN ÜZÜLMÜŞTÜM
Jaja'nın Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biri olduğunu vurgulayan Sadri Şener, "Onu izlemekten zevk alıyorduk. Ama çocuk eğlenceye düşkündü. Bu da bizim insanımıza fazla geldi. Avrupa'da da bu tip futbolcular var. Açıkçası gitmesine üzülmüştüm. Geçenlerde bizi aradı 'Beni geri alın. Aynı hataları yapmayacağım' dedi. Bunun üzerine onu geri almak için harekete geçtik ve transferi büyük ölçüde bitirdik" ifadelerini kullandı. Kulübü Al Ahli'den 2.5 milyon euro alacağı olan Trabzonspor'un, Dubai ekibine 1 milyon euro ödeyeceği öğrenildi.

BİR DAHA YAPMAYACAM HOCAM
 Jaja, 3 aydır Trabzonspor'un kapısını aşındırıyor. Bundan 3 ay önce menajeri ile Trabzonspor'a haber gönderdi: "Ben burada mutsuzum. Beni alın." Daha sonra belli aralıklarla Jaja sürekli menajeri vasıtasıyla Türkiye'ye dönmek için fırsat kollanmaya başladı. Hatta olayın içine Galatasaray'ı da kattılar. Jaja'nın gönderdiği en net mesaj şuydu: "Beni geri alın. Bir yanlışım olursa da en ağır para cezasını siz verin. Bunun için de ayrı bir sözleşme imzalamaya hazırım." Düzensiz gece yaşamı ve Şenol Güneş'e yaptığı terbiyesizlikler nedeniyle gönderilen Jaja, şu gelinen noktada en son 10 gün önce bir kez daha bordo-mavili takıma dönmek istediğini açıkladı.