Transfer döneminin başlamasıyla birlikte sezon başında Trabzonspor'dan Al Ahli'ye transfer olan Jaja'nın ismi Galatasaray ve Trabzonspor ile anılmaya başlarken, Trabzonspor yıldız oyuncunun geri dönmesi için kampanya başlattı.

Jaja'nın bordo mavili takıma geri dönmesini isteyen taraftarlar, "jajageridonsun.com" isimli bir internet sitesi kurarak imza toplamaya başladı.

Bİr çok Trabzonsporlu taraftarın destek verdiği kampanyada, Trabzonspor yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş için de bir mesaj yayınlandı.

Bordo mavili taraftarların yayınladıkları mesaj ise şu şekilde;

"Büyük Trabzonspor Yönetimi ve Şenol GüneşHocamızdan Ricamızdır. Göreve geldiği tarihten itibaren sırasıyla Türkiye Kupası , Süper Kupa ve son olarak 2010-2011 Sezonu Şampiyonluğunu bize hediye eden çok sevdiğimiz Şenol Güneş hocamız ve Başkanımızdan bir kere daha büyüklük bekliyoruz.

Kendilerini çok defa zor durumda bırakan biraz disiplinsiz biraz huysuz bir futbolcu olan Jaja'ya Trabzonspor'un kapılarını tekrar açmalarını istiyoruz. Şenol Güneş hocamızın dediği gibi Trabzonspor'a gelmiş en yetenekli bir iki futbolcudan biri olan Jaja'nın hatalarına rağmen geçen sene diğer arkadaşlarıyla beraber neler yaptığını hepimiz gördük.

Başarılarımızda en büyük pay sahibi olan Hocamız Şenol Güneş'ten Jaja'ya bir fırsat daha vermesini istiyor ve burada imzalarımızı paylaşıyoruz."