Fenerbahçe’nin de geçmişte formasını giymiş Josef De Souza ile her konuda anlaşma sağlandı ve oyuncunun İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atması bekleniyor.  

Fenerbahçe’de oynadığı dönem performansıyla beğeni toplayan oyuncu 12 milyon Euro karşılığında  Al Ahli’ye transfer olmuştu. Suudi Arabistan temsilcisi ile olan sözleşmesini geçtiğimiz yıllarda fesheden oyuncu, Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalayacak. Kadrosunu yaptığı takviyeler ile güçlendiren Beşiktaş’a yönelik bahislerinizi Lidyabet 9 adresinden zahmetsiz bir biçimde yapabilirsiniz. 

Yıllık Ücrette Anlaşıldı

     31 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş’tan yıllık kazanacağı ücret 1.3  milyon Euro olacak.  Oyuncu, sözleşmesinin 1+1 yıllık olması koşuluyla bu teklifi kabul etti ve ücret hususunda anlaşma sağlandı. Oyuncunun, İstanbul’u bilmesi ve sevmesinin de Beşiktaş’ın teklifine öncelik vermesinde etkili olduğu söyleniyor.  

Şu an ailesiyle birlikte Dubai’de tatilde olan oyuncunun, önümüzdeki birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Sergen Yalçın’ın oyuncunun transferine sıcak baktığı ve Josef’i beğendiği biliniyordu. Böylece, Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın’ın istediği transferlerden birini daha gerçekleştirmeyi başarmış oldu. 

Fenerbahçe Performansı

Başarılı oyuncu Josef De Souza, ülkemizde daha önce Beşiktaş’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin formasını giymişti. 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe’nin formasını giyen oyuncu, bir defansif orta sahaya göre yüksek olan hücum yetenekleri ile öne çıkmış ve Fenerbahçe’de gösterdiği başarılı defansif performansın yanı sıra 10 gol atıp 5 de asist yapmıştı. 

Oyuncunun Beşiktaş forması altında göstereceği performans merakla bekleniyor.  Josef De Souza’nın, yaşı nedeniyle fiziksel anlamda güçten düşen Atiba’nın 11’deki yerini alması bekleniyor. Yeni sezonun gelişmelerini https://www.lidyabet9.com/lidyabet-guvenilir-mi/ adresinden izleyebilirsiniz.