Bursa’da çeşitli dernekler Timsah Arena’da bir araya gelerek, Bursaspor’un şampiyonluğunun 4. yılını pasta keserek kutladı.
Bacı beyleri, Timsah Arena Stadyumu’nda bir araya geldi. Yeşil-beyazlıların şampiyonluğunun 4. yıl pastasını keserek kutlayan kadın taraftarlar, çeşitli mesajlar verdi. 2010 yılındaki şampiyonluğun ardından ‘her yıl pasta kesip, geçmişi anmak istemiyoruz. Yeni şampiyonluk kutlamaları yaşamak istiyoruz’ başlıklı programa kongrede başkan adaylığını açıklayan Mesut Mestan’da katıldı. Taraftarların Mestan’ın göreve gelmesi halinde şampiyonluk beklediklerini söyledi.
16 Mayıs’ta yapılması planlanan etkinliğin Soma’da hayatını kaybedenler için bugüne ertelendiği açıklandı. Pastadan temsili kupa yaptırdıklarını açıklayan Emine Örnek, “4 yıl önce şampiyon olan takımımız için temsili kupa yaptırdık. Ayrıca şampiyonlukta büyük emeği olan merhum başkanımız İbrahim Yazıcı’yı anmadan da geçemeyeceğim. Allah rahmet eylesin diyorum. Birde yarın ki başkanlık seçimini kazanana bacı beyi ödülümüz var. Yarın ki kongreden galip çıkana bu hediyeyi takdim edeceğiz” dedi.
Stadyumu yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek sözlerine başlayan Aytaç Toker ise “Merhum Başkanımız İbrahim Yazıcı’ya sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Biz kadınlar olarak Bursaspor’un en büyük destekçileriyiz ve takımımızın şampiyon olmasını istiyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından pasta kesilerek, program sona erdi.
(İHA)