Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kadın voleybol takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.
Fikret Orman’ın sürpriz bir şekilde katıldığı kahvaltıda ayrıca genel koordinatör Levent Çifter, kadın voleybol takımı antrenörü Adnan Kıstak ile oyuncular tam kadro halinde yer aldı.

ORMAN: "BEŞİKTAŞ FORMASI HER YERDE EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR"
Kahvaltı esnasında voleybolcularla sohbet eden Fikret Orman, kahvaltının ardından yaptığı açıklamada, evinin yakınlarda olduğunu ve duyunca sürpriz bir baskın yapmak istediğini ifade ederek, "Kadın Voleybol Takımımız’ın ligi gelecek hafta başlıyor. İnşallah hayırlısı olur. Takımımızda çok sakat oyuncumuz var. Temennimiz; bir an evvel sakat oyuncularımızın iyileşmesi ve takıma katılması. Beşiktaş forması her yerde en iyisini yapmaya çalışıyor ve biz de desteğimizi vereceğiz" dedi.

LEVENT ÇİFTER: "TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"
Genel Koordinatör Levent Çifter, her yıl düzenlenen kahvaltıların artık geleneksel hale geldiğini belirterek, "Sezon başlamadan teknik ekip ve oyuncular olarak bir araya geliyoruz ve moral depoluyoruz. Sağ olsun Başkanımız Sayın Fikret Orman da bize katılarak moral verdi. Önümüzdeki hafta Kadın Voleybol Takımımız’ın ligi başlıyor ve inşallah sezonu da böyle keyifli kapatacağız. Takımımıza bu konuda güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

ADNAN KISTAK: "SEZON ÖNCESİ MORAL DEPOLADIK"
Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak ise Orman’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın ziyareti bizi oldukça mutlu etti. Oyuncularımız ile sezon öncesi moral depoladık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ama sakatlıklardan dolayı biraz üzgünüz. Yönetimimizin de desteği ile en kısa sürede eski gücümüze kavuşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Siyah-beyazlı voleybolcu Nilay Konar da, kahvaltının çok keyifli geçtiğini dile getirerek, en kısa zamanda takıma geri dönmeyi umduğunu belirtti. Konar, takım olarak geçen yıl Avrupa’da elde ettikleri başarıyı, bu yıl Türkiye’ye taşıyacaklarına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.
(İHA)