Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi'nin desteğiyle 5 ilde gerçekleştirilen Kumfit etkinliği ilgi gördü. Yaşı, cinsiyeti, sosyal statüsü ne olursa olsun herkesin sportif aktivitelere katılmasına fırsat verebilmek ve bu alanda ilgili kişi ve kurumlarla işbirliği yapmak üzere kurulan Herkes İçin Spor Federasyonu, Kumfit etkinliği düzenledi. Kumfit kapsamında 5 ilde 2.000 kadına aynı anda spor yaptırıldı.
İstanbul Caddebostan Sahili, İzmir Ilıca Plajı, Tekirdağ Kumbağ Plajı, Trabzon Kaşüstü Aile Plajı ve Bodrum Kefi Beach'te gerçekleşen etkinlikte kadınlar, b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi antrenörlerinin önderliğinde hep birlikte kumfit, zumba, pilates ve yoga yaptı. Ayrıca, yarışmalara katılıp sponsorlardan hediyeler kazandı.

Herkes İçin Spor Federasyonu, 7'den 87'ye kadar her yaşta ve her kesimdeki insanın yaşam kalitesini artırmak, sağlık huzur ve mutluluğu ön plana çıkaracak spor kültürünü yaygınlaştırmak, bütün spor branşlarının yaygınlaşması için; şenlik, oyun ve rekreatif yarışmalar düzenlemek, çocukluk çağından itibaren; doğru beslenme, vücudunu doğru kullanma, doğru değerleri yaşam felsefesi olarak benimseme özelliklerini geliştirmeyi hedefliyor. Yapanların daha sağlıklı oldukları olgusundan yola çıkıldığında, Herkes İçin Spor Federasyonu, gerçekleştirdiği faaliyetlerle sporun yaygınlaşması yoluyla nüfus içindeki sağlıklı insan sayısını artırmayı ve genel toplum sağlığı ile ilgili standartların yükseltilmesini amaçlıyor.

Sosyal bir girişim olarak Türkiye'nin 51 ilindeki 230 merkeziyle faaliyet gösteren ve 250.000 kadın üyesi olan b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi Türkiye'de kadın girişimcileri desteklemek, kadın istihdamını artırmak, her yaştan ve gelir grubundan kadına spor yapma fırsatı sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

b-fit Kurucu Ortağı Bedriye Hülya sadece kadınların spor yapabildiği merkezleri ile Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirtti. Hülya, sporu erkeklerin tekelinden çıkarıp kadınları bir araya getirerek sporu hayatlarının bir parçası haline getirmeleri için çalıştıklarını vurguladı. Sporun sağlık için önemine dikkat çeken Bedriye Hülya, şöyle konuştu: "Beş ilimizde sahillerde gerçekleşen kumfit etkinliği ile kadınlara hep birlikte spor yaptırarak hem sporu sevdirmeyi hem de sosyalleşmelerini sağlamayı amaçladık. Ayrıca, kadın sağlığını ön plana çıkarmak istedik. Gelecek dönemde spor ve sağlık için kadınlarımızı bir araya getirmeye devam edeceğiz."