Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Bütün övgüyü benim oyuncularım hak ediyor. Çok fedakarca oynayan oyuncularımız var” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Akhisar Belediyespor Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırladığı Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ederek, haftalar sonra ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “İçinde bulunduğumuz şartlar altında alınan bu 3 puan çok değer taşıyor. Bütün övgüyü benim oyuncularım hak ediyor. Çok fedakarca oynayan oyuncularımız var. Bugün Lopes maçı sakat sakat tamamlamaya çalıştı. Haftalarca Rodallega büyük özveriyle oynuyor, antrenmanlara çıkamıyor sadece maçta oynatıyoruz. Custodio ona keza. Çok fedakar oyuncularımız var. Mücadele gücümüz arttı ama oyun anlamında biraz daha ileri gitmemiz gerekiyor. Sistemle ilgili biraz daha çalışmamız gerekiyor. Aldığımız 3 puan için ben bugün çok mutluyum. Oyuncularımı yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Kasımpaşa’ya da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

“YARALARIMIZI SARMAK İÇİN VAKİT OLACAK”
Takımdaki sakat oyuncu sayısının artmasının önümüzdeki maçlara etkisinin nasıl olacağıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kafkas, şöyle konuştu:
“Kadro dışı olayını artık kapatalım. Yapacak bir şey yok. Ben inanıyorum oynayabilecek arkadaşlarımız yine oynarlar. Kadromuzda gerçekten yürekli, düzgün, yeşil siyah için Akhisar Belediyespor için oynayabilecek bir çok oyuncumuz var. Devam edeceğiz. 4 hafta kaldı. Gerçekten zor şartlar altında kalktı bu gemi. Dışarıdan geçen seneki durum aldatabilir, şu anda bir yola girdik. Bu 4 maçı da en az kayıpla atlatıp, 2. devre takviyeler yapacağız takımımıza. İkinci dönem bir fikstür avantajımız da var. Özellikle içeri gelen takımlarla ilgili daha bize denk takımlar. Yolumuza devam edeceğiz. Şimdi bizim amacımız gemiyi sağ salim limana yanaştırmak. Yaralarımızı sarmak için vakit olacak. Devre arasının uzaması bizim için oldukça da iyi oldu. İkinci devre ben inanıyorum çok daha iyi bir Akhisar Belediyesyor izlettireceğiz.”
(İHA)