1. FENERBAHÇE'NİN REKORU EGALE EDİLDİ

Ne yaptın İnter!
Trabzonspor’un grubundaki diğer karşılaşmada İnter evinde CSKA Moskova’ya 2-1  yenilerek bordo-mavililerin umutlarını sona erdirdi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 2. yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Rus ekibi 50. dakikada sahneye çıkan Fildişili golcüsü Doumbia ile 1-0 öne geçti. Bu golün hemen 1 dakika sonrasında bu kez ev sahibi golü buldu, Cambiasso’nun vuruşuyla durumu eşitledi.
Maçın 86. dakikasında İnter, Diego Milito ile net bir fırsattan yararlanamadı. Arjantinli oyuncunun vuruşunda top kale direğinden geri dönerken, bu pozisyonun ardından gelişen konuk ekibin atağında Berezutski sahneye çıkarak takımını öne geçirdi ve karşılaşma 2-1 sona erdi. CSKA bu galibiyetle, gruptaki diğer maçın da berabere bitmesiyle bir üst tura çıkarak büyük bir sevinç
yaşadı.
 

Sadri Şener uğurladı
Fransa’ya gitmesine rağmen, “seyirden yasaklama” nedeniyle stada gidemeyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, otelin önünden takımı uğurladı. Zokora ve Tolga ile bir süre sohbet eden Şener, otobüsün arkasından el salladı.
Şener, şike gündemiyle ilgili olarak, “Türkiye’de hiçbir şey karanlıkta kalmaz. Yasa yeniden meclise sevk ediliyormuş. O zaman iddianame de yeniden değişir. Biz onlara bakmayacağız tabi. Adalet Bakanlığı’na bağlı bir kuruluş değiliz. Trabzonspor bir şirket. Bizim hiçbir korkumuz ve derdimiz yok” dedi.

 

Kura çekimi 16 Aralık’ta
Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Trabzonspor’un rakipleri gelecek hafta cuma günü çekilecek kuralarla belli olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde gelecek hafta Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak son grup maçlarından sonra son 32’ye kalacak takımların belli olmasıyla 16 Aralık tarihinde çekilecek kuralarla Trabzonspor’un eşleşeceği takım belli olacak. UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur maçları 16 ve 23 Şubat 2012 tarihlerinde oynanacak.