Sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Kaka, "Kulübüm benimle ilgili bir çözüm bulmak isterse, bulacaktır. Gitmem gerekiyorsa giderim. Ben de kendime göre en iyi anlaşmayı yapacağım. Ama şu anda kulübte kalmak adına işimi en iyi şekilde yapmaya devam ediyorum" dedi.

MOURINHO BANA HİÇ BİR ŞEY SÖYLEMEDİ

Var olan durumun hem kulüp hem de kendisi için zor olduğunu dile getiren Kaka, "Ne olacağını bilmiyorum; ama kulübümün tavrını görmek istiyorum. Eğer istenmiyorsam ve hâlâ kulüpte yer alıyorsam bu benim için zor bir durum. Her oyuncu gibi ben de sürekli oynamak istiyorum; ama teknik direktörümüzün kararına da saygılıyım. Mourinho bana hiç bir şey söylemedi" dedi.

OCAK'TA NE OLACAĞINI BİLMİYORUM

Brezilyalı futbolcu, Ocak'taki ara transfer döneminde ne olacak sorusuna "Bilmiyorum, kulübümün ne istediğini tam olarak bilmek istiyorum. Ben konuşmaya açığım. Dünya Kupası'nda ülkemin formasını giyeceğim. Aday kadroda olacağım. Elbette bu süreç içerisinde bir kulüple anlaşırsam giderim" dedi.

ABD'YLE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK

Los Angeles Galaxsy'den teklif var mı sorusuna ise Kaka, "Şu anda hiçbir şey yok" yanıtını verdi.

TERİM İTALYAN BASININA KONUŞTU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Kaka'yla ilgili soruya "Kaka gündemimizdeki bir oyuncuydu, beklentileriyle bizimkiler çakışmadı. Ama bu transfer. Neler olur kimse bilemez" dedi.

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ise dünkü açıklamasında "Şampiyonlar Ligi maçından sonra, teknik heyetimiz transfer raporu verirse bunu değerlendireceğiz" demişti.