KARABÜK (AA) - Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Milli Takımı'nın LÖSEMİ'ye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Menemen Masterler ile yapacağı özel maçın kadrosuna, Karabük Masterler takımı oyuncularından Fatih Öztürk'de davet edildi.

Sosyal sorumluluk projesi dahilinde 23 Aralık'ta Menemen İlçe Stadyumunda oynanacak maç için TMVFL Milli Takımı'nın 30 kişilik kadrosuna davet edilen Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orada bütün arkadaşlarını ve Karabük'ü temsil edeceğini söyledi.

TMVFL'nin çok güzel bir projeye imza attığını anlatan Öztürk, "Toplumda bilinç uyandırma ve farkındalık oluşturmak amacıyla master ve veteran futbolcular olarak harekete geçtik. Tüm futbolseverler olarak bu çok önemli sosyal projenin hafta boyunca en azından gündemde tutulması ve paylaşımlar yapılması en büyük dileğimiz." dedi.

Karabük Masterler olarak mücadele ettikleri Batı Karadeniz Ligi'nde şampiyonluğa oynadıklarını da belirten Öztürk, "Milli takım karmasında bütün takım adına çağrıldım. Bu başarıda bütün arkadaşlarımızın imzası var. Güzel bir proje adına gidip ilimizi ve takımımızı temsil edeceğim." sözlerine yer verdi.