Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Hollanda’da aralıksız devam ediyor.
Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmaları Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde sürüyor.
Günde iki antrenmanın yapıldığı kampta kırmızı-mavili ekip sabah antrenmanında gruplar halinde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaparken, akşam antrenmanında ise teknik çalışma yapıyor.
Karabükspor’un tecrübeli oyuncusu Kerim Zengin, yorucu bir kamp dönemi geçirdikleri söyledi.
Özlenen Karabükspor’u izletmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini anlatan Zengin, “Yeni gelen arkadaşlarımızla uyum sorununu çabuk atlatıyoruz. İyi bir ekip olacağız. Geri kalan günleri burada çok iyi geçirip lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Sahaya çıkıp gerçek mücadelemizi verdiğimizde, bunu daha öncelerde izlettirdik. Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağımız ilk hafta maçlarını avantaja çevirmek istiyoruz. İlk maçın Galatasaray ile olması bizim için avantaj olarak düşünüyoruz. İlk haftalarda alacağımız puanlar bizi üst sıralara getirecektir. Taraftarımızla birlikte keyifli bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.
(İHA)