ZONGULDAK (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşen Karadeniz Ereğli Belediyespor, kuradan memnun.

Kupanın üçüncü tur kura çekiminde Antalyaspor ile eşleşen Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor'da, ilk kez ilçeye bir Süper Lig takımının gelecek olmasının memnuniyeti yaşanıyor.

Karadeniz Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak üçüncü tura katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Antalyaspor ile eşleşmelerinin ilçenin tanıtımı için de son derece önemli olduğunu anlatan Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için hayırlı olsun. Antalyaspor, Süper Lig'de mücadele eden ve daha 3 hafta önce Beşiktaş'a Vodafone Park'ta ilk mağlubiyetini yaşatan bir takım. Biz sahamızda oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İlk kez ilçeye bir Süper Lig ekibi gelecek. Bu, ilçemiz için de son derece önemli bir olay. Tarih belli olduğunda sanırım Antalyaspor'u burada 10 binin üzerinde taraftarımızla karşılayacağız."