BAYBURT (AA) - Judo İl Temsilcisi Mustafa Öztürk, Türkiye Judo Federasyonu ile Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 19-20 Eylül'de gerçekleştirilen Karadeniz 13. Judo Turnuvası'nda, Bayburt'un 1 birincilik, 2 ikincilik ve bir üçüncülük elde ettiğini bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Bayburt'ta iki yıl önce faaliyetlerine başlanan judo sporunda kısa sürede önemli başarılar elde etmenin kent adına mutluluk verici olduğunu belirtti.

Öztürk, 18 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 13 ilden sporcuların mücadele ettiği turnuvada, Bayburtlu sporcuların kendilerini ve kenti en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Düzce'de yapılan Karadeniz 13. Judo Turnuvası'na katılan Bayburt Gençlik Merkezi Spor Kulübü ekibi önemli bir başarıya imza attı. Düzce, Samsun, Sinop, Zonguldak, Bartın, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Bayburt, Çorum, Bolu ve Sakarya'da 238 erkek ve 187 kız sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, Bayburt Gençlik Merkezi Spor Kulübü judocularından 26 kilogramda Emirhan Öztürk 1'inci, 38 kilogramda Gökserk Özdemir ile 60 kilogramda Yusuf Altunay 2'nci ve 42 kilogramda Cüneyt Kaygusuz 3'üncülük elde etiler. Bu gururu ilimize yaşatan sporcularımız ve onları yetiştiren antrenörleri Seçkin Ofluoğlu'na teşekkür ediyorum."