KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Basın Sözcüsü Ziya Ünsal, "Sakat oyuncularımız zamanla iyileşecek. Gençlerbirliği maçına 1 ya da 2 eksik oyuncu, Beşiktaş maçından itibaren ise sakat olan oyuncularımızın tamamı iyileşmiş olacak. Tüm olumsuzluklara rağmen moralimizi bozmayacağız" dedi.

Ünsal, gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok futbolcularının sakat olmasından dolayı ligde istemedikleri bir konumda bulunduklarını söyledi.

Milli maç arasının takıma iyi geldiğini ifade eden Ünsal, "Sakat oyuncularımız zamanla iyileşecek. Gençlerbirliği maçına 1 ya da 2 eksik oyuncu, Beşiktaş maçından itibaren ise sakat olan oyuncularımızın tamamı iyileşmiş olacak. Tüm olumsuzluklara rağmen moralimizi bozmayacağız. Takımımızın oynadığı oyun çok da yabana atılır bir oyun değil. Fikstür lehimize dönüyor. Eksik olan oyuncularımızın dönmesiyle Kardemir Karabükspor olması gereken yerde olacaktır" diye konuştu. 

Ünsal, ligin devre arasında takıma takviye yapacaklarını, teknik direktörleri Tolunay Kafkas'ın takımdan ayrılacağı yönünde çıkan söylentilerin doğru olmadığını, Kafkas ile yola devam edeceklerini kaydetti.