Kardemir Karabükspor, Hüseyin Kalpar’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Elvir Baliç ile 1+1 yıllığına ön sözleşme imzaladı.
Sabah saatlerinde kulüp binasına gelen Elvir Baliç, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut ile bir araya geldi. Her türlü konuda anlaşan Boşnak hoca Baliç, ardından kulüp başkanı Tankut ile birlikte 1+1 yıllık ön sözleşmeye imza attı. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Hikmet Feridun Tankut, “Yeni hocamız Kardemir Karabükspor camiasına hayırlı olsun. Hüseyin hoca ayrıldıktan sonra teknik direktör konusunda çalışmalarımız devam ediyordu. Görüştüğümüz bir çok hoca arkadaşımız vardı. Sonuçta Baliç hocamız ile de yüz yüze görüşerek yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız ile beraber anlaşma sağladık. Hepimize ve camiamıza hayırlı olsun. İnşallah pazar günü Adana Demirspor maçına Levent hocamız çıkartacak takımı, fakat Baliç hocamız ile yardımcı arkadaşlarımız da tribünde olacaklar ve maçı izleyecekler. Pazartesi günü de Karabük de çalışmalara başlayacaklar. İnşallah Elvir Baliç hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz. Elimizdeki kadromuzda yeterli. Bundan sonraki süreçte Karabükspor, hepimizin arzu ettiği futbolu oynayacaktır" dedi. Baliç ile 2 yıllık anlaştıklarını da belirten başkan Tankut, “Hocamızla 1+1 anlaşma sağladık. Süper Lig’e çıktığında da hocamız ile devam edeceğiz” diye kaydetti.

"BAŞARI İÇİN GELDİK"
Karabükspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Baliç ise, “Öncelikle heyecan var tabii ki. Biz karabükspor’a başarı için geldik. İnşallah bu başarıya hep beraber ulaşacağız. Bu güzel camiayı layık olduğu yere taşıyacağız diye düşünüyorum. Tabii ki çok çalışmamız lazım. Hedeflerimiz belli, Karabükspor’u Süper Lig’e taşımak istiyoruz. İnşallah hep beraber bunu başaracağız. Hem camiayı hem taraftarımızı mutlu edeceğiz diye düşünüyorum” dedi.
(İha)