KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Tolga Gül, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Bu sezon iyi futbol izlettirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, mütevazı bir Anadolu takımı olarak, her zaman ilk hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını hedefleri doğrultusunda sürdürdüklerini anlatan Gül, "Bizim gelirlerimiz belli. Buna göre en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz bir emekçi takımıyız. İşçi takımıyız. İşçilerin alın teri ile ayakta duruyoruz. Bu nedenle özellikle transfer çalışmalarında çok titiz davranmak zorundayız. Hata yapma şansımız yok. Bir oyuncuyu almadan önce birçok yönüyle araştırıp karar veriyoruz. Bu çalışmalar o nedenle zaman alıyor. Takım şu anda ilk etap kampı için Bolu'da. Burada günde çift idmanla hazırlıklar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Gül, "İki oyuncu transferi yapıp sezona hazır hale geleceğiz. Bunlar kanat ve 10 numara mevkisi olacak. Bu mevkiler için uzun takipler sonucu birkaç isim belirledik. Görüşüyoruz. Geçen sezon kadromuz iyiydi ve bu kadroyu koruduk. Takviyelerle daha iyi olacağız. Bu sezon iyi futbol izlettirmeyi amaçlıyoruz. Taraftarı tribüne çekmenin yolu da bu. Elbette puanlar alıp maçlar kazanmalıyız ama bunları yaparken de göze hoş gelen, her anı heyecanlı oyun sergilemek için çalışacağız." diye konuştu.