Kardemir Karabükspor, sözleşmesi devam eden ve kadrosuna kattığı bazı yeni oyuncuları sağlık kontrolünden geçirdi.
2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında Karabüksporlu futbolcular ve teknik kadro kulübün sağlık sponsoru olan Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kontrolde öncelikle kan değerleri alınan futbolcu ve teknik kadro; dahiliye, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi, röntgen ve göz muayenelerinden sonra efor testinden geçti.
Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcücü Ziya Ünsal, kamp çalışmalarına başladıklarını söyleyerek, “Bildiğiniz gibi artık kamp çalışmalarımıza başladık. Bütün futbolcularımız şuan Karabük’te toplandı. Sağlık kontrolleri bugünden itibaren tamamlanarak, yarın Davraz kampına geçilecek. Bu ay sonu itibari ile kamp çalışmalarını bitireceğiz. Bu süre zarfında CAS’ın vereceği karar doğrultusunda Avrupa kupalarında ilk maçımıza çıkacağız. Takım çok moralli. Teknik ekip ve futbolcuların ilk antrenmanda yeni oyuncularla uyumu çok güzel. Bu sezon beklentimiz yüksek” dedi.
Ünsal, transferi hafta içi tamamlamayı hedeflediklerini de kaydederek, "Kadromuza katacağımız yabancı oyuncular var ve bunla ilgili yoğun bir çalışma içerisindeyiz" diye konuştu.
(İHA)