KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Aytekin, kulübün yeni üst yöneticisi (CEO) olarak Fazlı Ulusal ile anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Aytekin, yaptığı yazılı açıklamada, ''Emeğin Başkentine Savaşmak Yakışır'' şiarıyla başlattıkları var olma mücadelesinde, Karabüklüleri sevindirecek ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayacak yeni bir aşamaya geldiklerini belirtti.

Devlet büyükleriyle görüşmeler yaptıklarını ve onlardan olumlu yanıtlar aldıklarını aktaran Aytekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüz, yeni yapılanma konusunda, kendi altyapısından yetişip, ülkemizin önemli kulüplerinde başarılar elde etmiş Fazlı Ulusal ile tek yetkili üst yönetici olarak anlaşma sağlamıştır. Yeni sezon kamp çalışmalarına dün başlayan takımımız, 2. etap kamp çalışmaları ve hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanacak. Yeni sezon transferleri için Kardemir Karabükspor'umuza ve hedeflerimize yakışır futbolcular ile gerekli görüşmeler yapılmaktadır."

Kardemir Karabükspor'da eski üst yönetici Hakan Ayvaz, yolsuzluk iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında görevinden alınmıştı.