Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Taraftarımız önünde oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları aralıksız sürüyor. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalıştı. Daha sonra topla beraber çalışan oyuncular, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, zor bir maç olacağını fakat taraftarları önünde oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Kutlu, “Her iki takım için de zor bir maç olacak. Biz de milli maç arası hazırlıklarımızı iyi sürdürdük, güzel bir şekilde geçti. Milli takımda olan oyuncularımız da aramıza katıldı. Kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ben bundan önceki maçlarda istediğimiz puana ulaşamasak da takımımın ortaya koyduğu futboldan umutluyum. İnşallah bu maçta hem futbol olarak hem de puan olarak istediğimiz sonuca ulaşırız” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİMİZİ, TAKIMIMIZI HAVAYA SOKABİLECEK BİR MAÇ”
Taraftara da seslenen Teknik Direktör Hakan Kutlu, Beşiktaş maçında kendilerini destekleyen taraftarlara yakışan bir oyun sergileyeceklerini dile getirdi. Kutlu, “Çok önemli bir maç. Şehrimizi, takımımızı havaya sokabilecek bir maç. Güçlü bir takımız, rakibimiz de çok güçlü. İnşallah bu maça gelip başından sonuna kadar bize destek olurlar. Biz de onlara yakışan mücadeleyi sahada gösteririz” dedi.
Kayserispor - Beşiktaş karşılaşması cumartesi günü saat 17.00’de Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak.
(İHA)