Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kayserispor maçın hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz haftayı Çaykur Rizespor galibiyeti ile tamamlayan Kayserispor, ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışması ile antrenmanı sürdürdü.

“İyi bir skorla dönmek istiyoruz”
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, iyi futbol oynadıklarını ve bunu sonuca taşıyamadıklarını, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor galibiyeti ile bunu başardıklarını ifade ederek, “Sezon başından beri söylüyoruz, iyi futbol oynuyoruz. Fakat bunu sonuca yansıtamamıştık. Rizespor maçında özellikle ilk 30 dakikalık bölümde yine iyi futbolumuzu sürdürdük. Bu sefer sonucu da almaya başardık. Tabii bunun üzerine koyarak gitmek istiyoruz” dedi.
Kasımpaşa deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini sözlerine ekleyen Kutlu, “Rizespor’u galibiyetle geçtik. Şimdi yine zor bir maça giriyoruz. Kasımpaşa istediği sonuçları alamamış olsa da iyi bir kadro kalitesine sahip ve çok iyi bir takım. İnşallah oradan da iyi oyunla iyi bir skorla dönmek istiyoruz. Kasımpaşa’nın gücünü de biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kasımpaşa - Kayserispor karşılaşması 1 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.
(İHA)