Günümüz knight online pvp server oyunları arasında en çok dikkat çeken Sultanwar, geçtiğimiz ay Diriliş adı altında 2. Serverini aktif etmiş ve şu sıkıntılı koranalı günlerde oyuncuların yüzünü güldürmüştür. Oyuncular evde karantina sırasında oyunumuzda keyifli vakitler geçirmiş ve geçirmeye devam etmektedir. Bu sebeple bizler üzerimize düşen görevin en iyisini yaptığımıza inanıyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Sultanwar, Diriliş adı verdiği sunucusunu Light Farm seven Knight Online oyuncuları için hazırlamış, bu sebeple binlerce kitleye ulaşmıştır. Sizler de bir server arayışı içerisindeyseniz ve light farm server seviyorsanız Diriliş serverine başlayabilirsiniz. Dilerseniz bu oyunun özelliklerinden birazcık bahsedelim.

Diriliş Server Özellikleri

Light Farm (Kasmalık Server)

Krallık Seçimleri Mevcut

Oyun içerisinde Krowaz UTC ve Kruian bulunmamaktadır.

Aylık NP sıralamasında sıralamaya giren savaşçılara özel ödüller verilmektedir.

Macro kullanabilirsiniz.

Bütün eşyaların yükseltme sınırı +8’dir.

Takıların yükseltme sınırı +1 olarak sınırlandırılmıştır.

Oyun exp kasma mantığına dayalıdır, yani ne kadar kasarsanız o kadar güçlüsünüzdür demektedir.

Dengeli drop sistemi ile oyunun her aşamasında drop sahibi olabilirsiniz.

Genie siz değerli oyuncularımız için ücretsiz verilmiştir.

Marodon kazı bölgesinde bilgisayar başında değilken kasabilmeniz mümkündür.

Oyunu oldukça dengeli yapmak istediğimiz için gb değerinin düşmemesi için çöp itemlerin fiyatı 50 bin coins ile sabitlenmiştir.

Kasagame üzerinden item ya da karakter satışı yapabilirsiniz. Birçok serverde bu tarz ticaretlerin yasaklandığı görülmektedir. Ancak sultanwar olarak kendi serverimizde bu işlemi vermiş olduğumuz güvenceyle kendimiz sağlıyoruz.

Diğer tüm sultanwar - knight online pvp özellikleri için buraya tıklayınız.

Ko Cuce Yanımızda

Kocuce knight online alanında yıllardır tanıtım hizmeti veren bir marka ismidir. Bu markanın yanımızda yer alması bizleri oldukça mutlu etmektedir. Oyunculara verdiğimiz değerlerin bu denli web sitelerinde bizlere yansıması bizi daha fazla çalışmaya ve daha fazla hizmet vermeye zorlamaktadır. Sizler de bu eşsiz deneyimi yaşamak için oyunumuza kaydolup ko-cuce'nin bizleri neden önemsediğini gözlemleyebilirsiniz.

(Kaynak: https://www.sultanwar.com)