GİRESUN (AA) - TFF 1. Ligin 10. haftasında 6 Kasım Pazar günü Bandırmaspor'a konuk olacak Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakipleri karşısında kazanarak 3 haftadır süren galibiyet hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son 3 maçta Eskişehirspor ve Boluspor'a kaybettiklerini, Göztepe ile berabere kaldıklarını anımsattı.

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Kazancıoğlu, "Son 3 maçta iyi mücadele etmemize ve oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Giresunspor olarak ligde geride kalan 9 maça bir sünger çektik. Bandırmaspor maçı bizim için yeni bir dönüm noktası olacak. Bandırmaspor karşısında kazanarak hem ligdeki kötü gidişata 'dur' diyeceğiz hem de 3 haftadır süren galibiyet hasretine son vereceğiz." dedi.

Kazancıoğlu, Giresunspor'un ligdeki tüm takımları yenebilecek güçte olduğunu ve kalan haftalarda oynayacakları maçlarda sahadan galip ayrılmak için 90 dakika mücadele edeceklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bu sezon Giresun halkının 40 yıllık Spor Toto Süper Lig özlemine son vermek için yola çıktık. Bu hedef doğrultusunda da mücadele ediyoruz. Ligde kalan maçlara odaklandık. Hafta hafta gideceğiz. Karşılaşmalara en iyi şekilde hazırlanarak 3 puan almak için sonuna kadar savaşacağız."

Öte yandan Bandırmaspor maçı hazırlıkları, Atatürk Stadı'nda teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Yeşil-beyazlılar, yarın sabah Ordu-Giresun Havalimanı'ndan, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek, oradan da kara yoluyla karşılaşmanın oynanacağı Bandırma'ya geçecek.