Özünde; rekabeti, mücadeleyi ve heyecanı barındıran bu spor, bitiş düdüğünün çalındığı ana kadar dayanıklı olmayı gerektirir. Futbolda hızlı olmak oyunun skorunu belirleyen ana unsurlardan biridir. Ayrıca doğası gereği sert bir oyun olan futbolda son sözü en dayanıklı olan söyler. Hız ve dayanıklılık için ise gerekli olan kaliteli bir krampon olmaktadır.

En Sert Şutlarda Atılan İmza

Krampon; futbol veya çim üzerinde oynanan benzer sporlarda, sporcunun ayağının kaymaması, top hakimiyeti ve ayağa alınacak darbelerin önlenmesi için dayanıklı deriden üretilmiş özel tasarım bir ayakkabıdır. Tabanında ayağın kaymasını önleyen sert plastik veya metalden çiviler bulunur. Ayrıca kaliteli bir kramponun ayağın anatomik yapısıyla mükemmel bir uyum içerisinde olması gerekir. Ayakkabının aerodinamiği, kuşkusuz sporcunun performansını belirleyecektir.

https://www.lescon.com.tr/krampon/ adresinde Lescon markasının birbirinden kaliteli ve şık krampon tasarımlarını bulabilir, beğendiğiniz ürünü ödeme kolaylıkları ve kargo hizmeti ile hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.