Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısında Trabzonspor iki pozisyon gördü. Fener ise 1 pozisyon. Defans iyi işler çıkardı. Hakem Cüneyt Çakır maçı ortada yönetti. Fenerbahçe oyunu Trabzonspor sahasına yıkmaya çalışsada başarılı olamadı. İlk korneri Trabzonspor 2 korneri Fenerbahçe kullandı. Fakat iki takımda  tehlikeli pozisyon yaratamadı. Trabzonspor 5. dakikaya kadar gösterdiği saldırganlığı sürdüremedi. Trabzonspor top kapmada başarılı olsada ilerde çoğalamadığı için etkili pozisyonlar yaratamadı. Halil Altontop ilk 15 dakikada sahada yok gibiydi. Burak Yılmaz ile Colman anlaşamayınca 3 pozisyonumuz heba oldu. Burak Yılmaz istediği desteği bulamıyor ve ileride yalnız kalıyor. 

16. dakikada Alanzinho Burak Yılmaz'a pas atmayınca Trabzonspor maçtaki ilk net pozisyonunuda değerlendiremedi. 

Trabzonspor'un başarılı kalecisi maçın ilk çeyreğinde 3 net kurtarış yaptı. Maçın 3. Trabzonspor'un ikinci kornerinde Burak Yılmaz zor hava topunu kaleye göndermeyi başardı fakat kaleci Volkan'ı aşamadı.  22.  dakikada Tolga'nın müthiş kurtarışının heyacınını yaşayamadan 23. dakikada  Halil Altıntop ile Glovacki'nin büyük hatası Fener'i öne geçirdi. Adeta topu havada seyreden Altıntop ve Glovacki'nin büyük hatasını iyi değerlendiren Mehmet Topuz bu sezon oynadığı ilk sezon maçında kafa topuyla Tolga'yı sağ köşeye yatırıp fileleri havalandırdı. 

Bencil oyunuyla Alanzinho yine taraftarları çileden çıkardı. Yobo'nun ceza sahası içinde Glovacki'ye attığı tokat hakem Cüneyt çakır tarafından görmezden gelindi. 35. dakikadan sonra Trabzonspor baskısını arttırdı. Zokora'nın olmayışı Trabzonspor'u ortasahada çok etkiledi. Sahada görülmeyen Colman etkisiz futboluylo saç baş yoldurdu. İlk yarıda Fenerbahçe'nin tek golüne Mehmet Topuz imza atarken Trabzonspor Burak Yılmaz ve Alanzinho ile ofansta etkili olmaya çalıştı ancak aradıkları golü bir türlü bulamadılar. 

İkinci yarıya Trabzonspor baskılı başladı. Burak Yılmaz cezaalanı içindeki çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.  Fenerbahçe kendi yarı sahasına kapanıp savunmaya geçti. UEFA Kokartlı hakem Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün hocam faul yok uyarısına rağmen Aykut Akgün'e sarı kart ardından da kırmızı kart göstermesi tepki çekti. 61. dakikada Fenerbahçe taraftarı yakışıksız tezahuratlar yaptı. 

66. dakikada Marek Cech cezaalanı dışından mükemmel bir şut çıkardı ancak top yan direğe çarparak auta çıktı. Fenerbahçe tamamen defansa çekildi. Aykut Kocaman Semih'ı dışarı alıp Baroni'yi oyuna dahil etti. Trabzonspor sürekli bastırıyor fakat Fener'in ani atakları karşısında zor duruma düşüyor.

Tolga Zengin önce Stoch'un mükemmel vuruşunu aynı güzellikte çıkardı. Devam eden pozisyonda Gökhan ceza alanı içerisinde Alex'i topla buluşturdu net bir pozisyon olmasına rağmen Tolga yine başarılıydı. Maçın son dakikalarında Giray ile gol yollarında etkili olmaya çalışan Bordo-Mavili ekip nefes kesti. Tolga'nın başarılı kurtarışlarıda taraftara büyük heyecan yaşattı. 94. dakikada hakem Cüneyt çakır bitiş düdüğünü çaldı. Maç sonunda Fener taraftarı Trabzonspor'la alay edercesine Şükrü Saraçoğlu'nda Kazım Koyuncu'nun Hayde gidelim hayde şarkısını Fener taraftarı hep bir ağızdan söyledi. 


MAÇ SONRASI TARAFTAR YORUMLARI 


 


CÜNEYT ÇAKIR FENERASYONUN VERDİGİ GÖREVİ HAKKIYLA YERİNE GETİRDİ

O hayde şarkısını bank asya liginde söylersiniz şikeciler.
YİNE HAKEM KATLİAMI....

Evet Trabzonspor iyi futbol oynayamıyor.Forvette çoğalamıyor.Tek umudu Burak kilitlenince ortada gol yok..İyi de Şenol Güneş ilk yarı sarı kart yiyen oyuna hiiçbir katkı yapamayan Ali Özbak ve Nevzat ŞYakar torpilli Aykuut'u oyundan almazsan, satılmış hakem de Gökhan'ı atmaz Aykut'u atar.Senin gücün bu kadar işte...
YÖNETİM İSTİFA...

Bu sevda bana zarar veriyor artik..YORULDUM..
TARAFTAR YORUMLARI...

‎24'.ncü dakika Gökhan Gönül 2. sarı veya direkt kırmızı kart. Herzaman ki gibi FB kuralı işliyor ve zurna çalan adam görmüyor. Çönkü görmek için ahlak gerek erdem gerek.
Patron Yılmaz allah aşkına birileri bu hakem bozuntularını turtursun

 

 Ergun ATA 
 

TS Gökhan Gönül-Aykut pozisyonunu UEFA, FİFA basta olmak üzere dünya gündemine taşımalı. Zokora ve emsallerine cezaları da.


Serdar Bali 

 

 Cüneyt beni en çok üzen babanın isminin Serdar olması. İkinizde ismimi rezil ettiniz 

Recep Bakırtaş YÖNETİM İSTİFA EDERSE ÇÖZÜM MÜ GELECEK.SON ÜÇ YILIN BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇENLERE SABIRLA DAYANMALIYIZ.ALTERNATİFİ OLAN YÖNETİM VARSA ÖNERİLERİNİ AÇIKLASINLAR,DÜŞÜNELİM.KİMLER İSE UYGARCA ORTAYA ÇIKSINLAR.

 


Fikret Ataoğlu bu takımı yapan reziller şu an sahada Trabzonspor'un ısmı ve forması oynuyor içindekiler boş dolu olsa şu an galiptiler Colman Yalanzınyo Celuşka Serkan Cech ne futbolcusu ya kım kımı kandırıyor

SEMANUR: BU KAÇINCI TOP KAYBI. BÖYLE SAÇMA ŞUT ÇEKMELER. İKİNCİ YRI KENDİNE GEL BURAK YILMAZ  

HATİCE ARSLAN: Bir tane adam gibi orta atan adam yok... 

EDA FANDAKLI: Colman çok kötü. ikinci yarı düzelmezse bu takı gol atamaz. 
Aytekin Akay: Attıkları gole bakmayın. Oyun bizim istediğimiz şekilde gidilor.

 Ulaş ÖZDEMİR 

Trabzonspor çok iyi değil ama Fener'de iyi değil. İkinci yarıya Şenol Güneş kritik iki müdahalede bulunursa yani orta alan ve sağ tarafa… Maç berabere yada galibiyetimizle sonuçlanabilir.  Ortamı bu kadar gerdiler ama Trabzonspor çok rahat Fenerbahçe gergin. 


Emre Hacıosmanoğlu: Takım biraz daha taktiksel oynamalı. Çok şansı geri teptik. 


ZEKİ SANCAK: Takım fena değil. Gol atabiliriz biraz şansa ihtiyacımız var. 


YAŞAR PIRASA(Almanya)

Artık kalbim dayanmıyor. Kızıyorum. Evdeydim maçı izliyordum. Kızdım dışarıya çıktım. 

 

 

Emre Sözen 

Alin şu kaleyi 10 cantim bu yana. Nedir bu direklerden çektiğimiz